Returer och Byten

Öppet köp och byten

Vi har gjort det enkelt att byta eller returnera en vara. I ditt paket finns en förtryckt retursedel att klistra på paketet.
Retursedel gäller som betalning när du lämnar paketet på posten. Bifoga kvitto när du sänder en vara till oss.
Har du inte kvar din retursedel, kontakta kundtjänst så skickar vi en ny till dig.

Vill du byta eller returnera varor som levererats på pall får du själv bekosta returfrakten, retursedeln går inte att använda för leveranser på pall.
Du får byta eller returnera alla varor inom 30 dagar från inköp om de är i nyskick och har sitt originalemballage kvar.
Tyvärr kan vi inte återta el-artiklar såsom CDI-boxar och tändningssystem. Gäller även livsmedel såsom kosttillskott och energidrycker.
Vi lämnar inte heller öppet köp på shims och munstycken samt specialbeställda varor och varor tillverkade på beställning.

Jag vill byta en vara


Kläder och skydd:

Vi bekostar tur och returfrakt vid byte av storlek på kläder och skydd. Gäller endast när du använder den bifogade retursedeln.

Övriga produkter:

Du betalar endast 199 kronor för returfrakten, kostnaden regleras i efterhand. Vi skickar den nya varan kostnadsfritt till dig.

Jag vill lämna tillbaka en vara

Använder du vår retursedel betalar du endast 129 kronor för returfrakten, kostnaden regleras i efterhand. Om du inte har kvar returfraktsedeln, kontakta kundtjänst så skickar vi en ny till dig.

OBSERVERA: Vid retur av tält tar vi en returfrakt på 300kr.

OBS! vi kan inte ta emot andra paket än företagspaket, använd den bifogade returfraktsedeln som du fick när du köpte produkten eller skicka som företagspaket.

Skicka din retur till:

Hanssons MC 
Rapsgatan 5
452 33 Strömstad
Sverige

Var noga med att tydligt ange ditt namn, ordernummer, adress och telefonnummer.
Bifoga kvitto och ett komplett kontonummer när du skickar tillbaka en vara till oss.


Pengar tillbaka?

Ange din bank och kontonummer inklusive clearingnummer. OBS! Om du handlat på FAKTURA ska denna betalas i ursprungligt skick. Pengarna återbetalas till kontot du angivit.