Om HanssonsMC
Välkomna till oss!
Hos oss hittar du ett brett sortiment av utrustning, tillbehör och delar.
Vi kan erbjuda dig dem starkaste varumärkena från världens alla hörn.
Hjälmarnas land Japan med Shoei och Arai i spetsen eller MC mekkat
Italien, som har flertalet av motorcykelvärldens absolut starkaste varumärken
representerade t.ex Dainese, Alpinestars, TCX, Nolan, Givi m.fl.
 Scala Rider intercom från Usa.

Men vi vill inte bara erbjuda mc/cross till marknadens bästa pris, utan ge dig den bästa servicen,
oavsett om du är helt ny, erfaren eller om du har haft ett helt liv bakom styret!Hanssons MC

Hanssons är ett helylle familjeföretag med en stark själ för traditionell svensk service. Företaget grundades på 70-talet av Josef Hansson.


Vi har en lång histora av att sälja mc utrustning, tillbehör och delar. Vi har personal som trivs och stannar hos oss. Alla gör sitt yttersta varje dag för att alla kunder skall bli nöjda.

Vi har under alla våra år haft äran att hjälpa säkert 100 000- tals kunder med att köra säkrare, bekvämare och bättre genom att se till att våra kunder köper rätt storlek på hjälmen, att de som ska köra i Nevada öknen hittar rätt kläder för det. Det här är vad du som kund ska kunna förvänta dig i en vanlig mc butik, men vilken e-handlare förklarar det för dig idag? Ingen, vad vi har vet iallafall. Det är klart att du kan hitta vad andra personer tycker funkar för dem i olika forum, men har de rätt produktkunskap att ställa olika produkter mot varandra?

Genom instruktions-, informations-, produktfilmer vi vill erbjuda alla, nybörjare som erfaren, information som besvarar alla frågor som kan tänkas dyka upp. Det kan handla om hur utrustningen ska sitta, vilket intercom du skall ha. Vilka kläder för långtur i nordnorge eller södra Italien? Utrustning till dig som pendlar varje dag till jobbet eller tar den soliga söndagsturen med kompisarna eller dagarna på banan.

Du kommer att hitta allt du letar efter under "Fråga Experten" där det uppdateras kontinuerligt. Är det något som saknas som du behöver svar på, så skicka frågan till oss så visar vi dig tydligt och utförligt.

Vill du ta del av instruktions-, informations-, produktfilmer registrerar du dig enkelt och tar emot vårat nyhetsbrev, då hålls du uppdaterad med nyheter.

Kontakta oss gärna om ni söker svar!