Alpinestars Tech Air 10 Race i gruppen MC / AIRBAG hos HanssonsMC (696-6508222-1303-r)

Alpinestars Tech Air 10 Race

Alpinestars Tech-Air® 10 är Airbagen för dig som söker efter det ultimata skyddet på bandagarna och landsväg!

0
Slut i butikI butik
Artnr: 696-6508222-1303-r
 
Antal: 
 • Produktinformation
  • Alpinestars Tech-Air® 10

   Tech-Air
   ® 10 är ett slimmat, fristående Airbagsystem designad för att bäras som underställ under alla Alpinestars Tech-Air Ready och Tech-Air kompatibla Skinnställ,

   eller andra skinnställ från tredje part tänk på att med tredje parts ställ behöver du ha ca 4 cm utrymme runt omkretsen av bröstkorg och 2 cm utrymme runt omkretsen av förarens höfter. Det extra utrymmet för bröst och höfter är nödvändigt för att få plats när av krockkudden aktiveras vid en krasch.

   Det toppmoderna Tech-Air 10-systemet har 12 integrerade sensorer (3 accelerometrar plus 1 gyroskop) för att kontinuerligt övervaka din position.

   En algoritm utvecklad med MotoGP förare och Alpinestars kunders, data från miljontals kilometer och över tusentals labbsimulerade kraschscenarier avgör när och hur systemet utlöser. Airbagen har en maximal uppblåsningstid på upp till 40ms (eller mindre, beroende på storlek). Krockabsorberingen när du bär Airbagen resulterar i en minskning av stötkraften med upp till 95 %  motsvarande 16 ryggskydd jämfört med ett passivt skydd. Uppblåsningstiden är tillräckligt snabb för att utlösa airbagen innan förarens första kollision med ett hinder.

   Airbagen har en batteritid för 24 timmars körtid på en enda laddning, och en LED-display systemstatus på bältet.

   Tech-Air® 10 har Bluetooth-anslutning och kan paras ihop med Tech-Air-appen, via telefonen visa systemets driftstatus, batteristatus och ge detaljerad analys av en åktur. Mjukvaru uppdateringar hanteras också via appen. Alpinestars inkluderar en mikro-USB-laddare för snabb laddning.

  • Leverans och frakt
  • Leveranstid:
   Frakt:

  Kampanjvara

  Kampanj:
  Antal:
  0
  Kampanjstart:
  Kampanjstopp:

  omdömen

  0 omdömen

  Den här produkten har inga recensioner.

  Se fler varor